Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

"Αυτό το παιχνίδι ήταν διαφορετικό....

Αυτό το παιχνίδι θα μείνει στο μυαλό των παικτών,του προπονητή και όλων όσων βρέθηκαν στην κερκίδα του "Χαλκιοπούλειου",όχι για την νίκη,άλλωστε και στο πρώτο ματς με την Λειβαδιά κέρδισε η ομάδα μας,παίζοντας, όμως, "ηρωϊκό" μπάσκετ και με φοβερή πίεση από την αρχή και ακόμη περισσότερη προς το τέλος της αναμέτρησης,αλλά,για το πραγματικά όμορφο παιχνίδι της στο δεύτερο ημίχρονο(κυρίως στο τρίτο δεκάλεπτο).
Με τον περισσότερο κόσμο της πόλης να παρακολουθεί "ντριφτ" στην "ηλιόλουστη Έκθεση",την ομάδα αποδεκατισμένη από τις απουσίες και σχεδον "πεσμένη",με το ηθικό στο ναδίρ και από τους εναπομείναντες,τον Γκρινιάρη με πρησμένο, από διάστρεμμα, αστράγαλο,παρουσιάζοντας μέτριο θέαμα στο πρώτο μέρος και βρισκόμενη πίσω στο σκορ, "αποφάσισε" κόντρα στην λογική, να παίξει ωραίο μπάσκετ(το καλύτερο μέχρι σήμερα),εξαιρετικό δεδομένων των συνθηκών, ακόμα και όταν γυρίζοντας το ματς, "έφαγε" 8 πόντους σε μια επίθεση και ξανακυνηγούσε από το  -6,κάνοντας το λιγοστό κοινό να "σκουντιέται".
Έν κατακλείδι,σωστή διαχείριση,ελκυστικό θέαμα και την.......ελπίδα να μην "λέει" να "σβήσει".
Αυτό το παιχνίδι ήταν διαφορετικό.Τα υπόλοιπα;.......    Ίδωμεν.
Η διακύμανση του σκορ:
Έσπερος Λαμίας – Λιβαδειά 80-68
Δεκάλεπτα : 9-15, 24-34, 54-49, 80-68.
Διαιτητές: Αποστολίδης – Καλογερόπουλος.
ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (Σοφογιάννης Γ.): Φούντας 12 (1), Αποσκίτης 6, Γκρινιάρης 6 (2), Καργιώτης, Σοφογιάννης Μ. 16 (2), Μπέλλης 4, Γιαννουζάκος 21 (1), Καζάκος 15 (3).
ΛΙΒΑΔΕΙΑ (Χρυσόγελος): Ταμπίτσικας 9 (1), Αθανασόπουλος 8 (1), Τερματζίδης 6 (2), Κατσαρός 3, Δελέγκος 4, Φωτητζόγλου 7, Τζέμης 10, Δημητριάδης 21 (1).

                                                                                                                  

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΤΜΗΜΑ BRIDGE

Στην οικογένεια του Γ.Σ.ΕΣΠΕΡΟΥ ΛΑΜΙΑΣ προστέθηκε ένα νέο μέλος, αυτό του αγωνιστικού BRIDGE. Για όσους δεν το γνωρίζουν, αξίζει να αναφερθεί ότι πρόκειται για άθλημα που συμμετέχει σε Ολυμπιάδες, Ευρωπαϊκές και Εθνικές διοργανώσεις. Στη χώρα μας, υπάγεται στην Γ.Γ.Α και οι αθλητές του απολαμβάνουν όλα τα προνόμια που χρήζουν οι αθλητές όλων των υπολοίπων αθλημάτων. Απευθύνεται, δε, σε ανθρώπους όλων των ηλικιών (8-98) και η εκμάθηση του γίνεται,μέσω εγκεκριμένων δασκάλων, από την Ελληνική Ομοσπονδία Μπρίτζ (ΕΟΜ), σε ομίλους ανά την Ελλάδα.
Στα πλαίσια αυτά, δημιουργήθηκε, για πρώτη φορά στη Λαμία, ένα τμήμα μαθητών, τον Οκτώβριο του 2011, παράγοντας πλέον, έτοιμους παίκτες bridge. Απαντώντας στην ανταπόκριση και το ενδιαφέρον που υπάρχει από συμπολίτες μας, ένα νέο τμήμα αρχαρίων θα ξεκινήσει, την ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στις 7:00 μμ, στο καφέ - εστιατόριο "Εν Αριστοτέλους.." (Πλ.Λαού), υπό την αιγίδα της ΕΟΜ και του Γ.Σ.ΕΣΠΕΡΟΥ.
35.000.000 φανατικοί, και επίσημα εγγεγραμμένοι παίκτες ανά τον κόσμο και 25.000 από την Ελλάδα,περιμένουν να σας ξεναγήσουν στο συναρπαστικό περιβάλλον, του κορυφαίου αυτού πνευματικού παιχνιδιού.
Επικοινωνία και πληροφορίες : 
6947-243555
Κώστας Κοντός.

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

" ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ..... ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ - ΠΟΡΦΥΡΑΣ 85-78 "

Σε ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων έως το τέλος η ομάδα μας πέτυχε σπουδαία νίκη απέναντι σε μία ομάδα που έχει κοινό στόχο με την δική μας, την σωτηρία στην Γ' Εθνική κατηγορία. Το πόσο σημαντική ήταν η κυριακάτικη νίκη φάνηκε και στα αποδυτήρια που μετά από πολύ καιρό έβλεπες χαμόγελα ικανοποίησης τόσο από τους παίχτες όσο και από τους παράγοντες και πράγματι έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που βλέπαμε αυτή την εικόνα. Την Κυριακή άλλος ένας τελικός με το Μαρούσι (ωραίο διπλό έκανε στην έδρα του Αετού) και βλέπουμε εβδομάδα με εβδομάδα και παιχνίδι με παιχνίδι.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι ίσως και για πρώτη φορά εφέτος ο κόσμος στις εξέδρες ήταν τόσο εκδηλωτικός και αυτό είναι πολύ ευχάριστο για όλους μας.
Διαιτητές: Κυριακόπουλος - Λιότσος.
Τα δεκάλεπτα: 27-25, 50-41, 64-56, 85-78.
ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (Σοφογιάννης Γ.): Σπυρόπουλος 2, Αποσκίτης 14 (3), Γκρινιάρης, Καργιώτης, Σοφογιάννης Μ. 35 (5), Μπέλλης 7, Γιαννουζάκος 9, Καζάκος 16 (1), Φούντας 2.
ΠΟΡΦΥΡΑΣ (Καλαντζής): Μπαλτάς 12 (2), Τζοβάρας 9 (1), Καρλάφτης, Γεωργοπαπαδάκος Σ. 24 (5), Αθανασάκης 2, Βήχος 17 (4), Ζεγκίνογλου 8, Κατσούρης 6.

ΥΓ 1: Για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή να δώσουμε συγχαρητήρια στην διαιτησία που ήταν άψογη και εφάρμοσε το 50-50 σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.

ΥΓ 2: Επειδή πολλοί ρωτούν ο Παναγιώτης Μαγιντόμπε έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα για οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους. Ο Έσπερος Λαμίας του εύχεται καλή συνέχεια στην ζωή του και πάνω από όλα υγεία.



Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

" ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ. ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ - ΠΟΡΦΥΡΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17:00 ΣΤΟ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΕΙΟ "

Ίσως να είναι η τελευταία ευκαιρία της ομάδας μας να διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία. Τουλάχιστον οι Λαμιώτες παίχτες πρέπει να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για αυτό τον σκοπό και να τιμήσουν τον κόσμο που τους στηρίζει όλο αυτό τον καιρό και ο νοών νοείτο.

" ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ ΣΑΜΟΥ - ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ 83-61 "

Χωρίς σχόλια για την εμφάνιση και για όλα. Μια ευκαιρία έμεινε με τον Πορφύρα την Κυριακή στην Λαμία.

Διαιτητές: Διμπινούδης - Μαγγωνάκης.
Τα δεκάλεπτα: 28-18, 47-33, 62-49, 83-61.
ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ (Ρουμελιώτης): Αλεξίου 9, Πρόκος 26 (4), Καραβασίλης 1, Μυτιληνού 22 (2), Καποτάς 6 (2), Τσουρής 17 (2), Κρασόπουλος 2, Τζελέπης, Παναγιώτου, Αντωνούσος, Σημαντήρας.
ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (Σοφογιάννης Γ.): Μαγιντόμπε 13 (3), Αποσκίτης 4, Γκρινιάρης 7 (1), Σοφογιάννης Μ. 14 (4), Μπέλλης 2, Γιαννουζάκος 17 (5), Καζάκος 4, Καριώτης, Σπυρόπουλος, Φούντας.

ΥΓ 1: Επειδή θέλουμε και είμαστε δίκαιοι να πούμε ότι η διαιτησία ήταν άψογη. Συγχαρητήρια στον κύριο Διμπινούδη και στον κύριο Μαγγωνάκη.