Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

"Αυτό το παιχνίδι ήταν διαφορετικό....

Αυτό το παιχνίδι θα μείνει στο μυαλό των παικτών,του προπονητή και όλων όσων βρέθηκαν στην κερκίδα του "Χαλκιοπούλειου",όχι για την νίκη,άλλωστε και στο πρώτο ματς με την Λειβαδιά κέρδισε η ομάδα μας,παίζοντας, όμως, "ηρωϊκό" μπάσκετ και με φοβερή πίεση από την αρχή και ακόμη περισσότερη προς το τέλος της αναμέτρησης,αλλά,για το πραγματικά όμορφο παιχνίδι της στο δεύτερο ημίχρονο(κυρίως στο τρίτο δεκάλεπτο).
Με τον περισσότερο κόσμο της πόλης να παρακολουθεί "ντριφτ" στην "ηλιόλουστη Έκθεση",την ομάδα αποδεκατισμένη από τις απουσίες και σχεδον "πεσμένη",με το ηθικό στο ναδίρ και από τους εναπομείναντες,τον Γκρινιάρη με πρησμένο, από διάστρεμμα, αστράγαλο,παρουσιάζοντας μέτριο θέαμα στο πρώτο μέρος και βρισκόμενη πίσω στο σκορ, "αποφάσισε" κόντρα στην λογική, να παίξει ωραίο μπάσκετ(το καλύτερο μέχρι σήμερα),εξαιρετικό δεδομένων των συνθηκών, ακόμα και όταν γυρίζοντας το ματς, "έφαγε" 8 πόντους σε μια επίθεση και ξανακυνηγούσε από το  -6,κάνοντας το λιγοστό κοινό να "σκουντιέται".
Έν κατακλείδι,σωστή διαχείριση,ελκυστικό θέαμα και την.......ελπίδα να μην "λέει" να "σβήσει".
Αυτό το παιχνίδι ήταν διαφορετικό.Τα υπόλοιπα;.......    Ίδωμεν.
Η διακύμανση του σκορ:
Έσπερος Λαμίας – Λιβαδειά 80-68
Δεκάλεπτα : 9-15, 24-34, 54-49, 80-68.
Διαιτητές: Αποστολίδης – Καλογερόπουλος.
ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (Σοφογιάννης Γ.): Φούντας 12 (1), Αποσκίτης 6, Γκρινιάρης 6 (2), Καργιώτης, Σοφογιάννης Μ. 16 (2), Μπέλλης 4, Γιαννουζάκος 21 (1), Καζάκος 15 (3).
ΛΙΒΑΔΕΙΑ (Χρυσόγελος): Ταμπίτσικας 9 (1), Αθανασόπουλος 8 (1), Τερματζίδης 6 (2), Κατσαρός 3, Δελέγκος 4, Φωτητζόγλου 7, Τζέμης 10, Δημητριάδης 21 (1).

                                                                                                                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου