Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

" ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ..... ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ - ΠΟΡΦΥΡΑΣ 85-78 "

Σε ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων έως το τέλος η ομάδα μας πέτυχε σπουδαία νίκη απέναντι σε μία ομάδα που έχει κοινό στόχο με την δική μας, την σωτηρία στην Γ' Εθνική κατηγορία. Το πόσο σημαντική ήταν η κυριακάτικη νίκη φάνηκε και στα αποδυτήρια που μετά από πολύ καιρό έβλεπες χαμόγελα ικανοποίησης τόσο από τους παίχτες όσο και από τους παράγοντες και πράγματι έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που βλέπαμε αυτή την εικόνα. Την Κυριακή άλλος ένας τελικός με το Μαρούσι (ωραίο διπλό έκανε στην έδρα του Αετού) και βλέπουμε εβδομάδα με εβδομάδα και παιχνίδι με παιχνίδι.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι ίσως και για πρώτη φορά εφέτος ο κόσμος στις εξέδρες ήταν τόσο εκδηλωτικός και αυτό είναι πολύ ευχάριστο για όλους μας.
Διαιτητές: Κυριακόπουλος - Λιότσος.
Τα δεκάλεπτα: 27-25, 50-41, 64-56, 85-78.
ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (Σοφογιάννης Γ.): Σπυρόπουλος 2, Αποσκίτης 14 (3), Γκρινιάρης, Καργιώτης, Σοφογιάννης Μ. 35 (5), Μπέλλης 7, Γιαννουζάκος 9, Καζάκος 16 (1), Φούντας 2.
ΠΟΡΦΥΡΑΣ (Καλαντζής): Μπαλτάς 12 (2), Τζοβάρας 9 (1), Καρλάφτης, Γεωργοπαπαδάκος Σ. 24 (5), Αθανασάκης 2, Βήχος 17 (4), Ζεγκίνογλου 8, Κατσούρης 6.

ΥΓ 1: Για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή να δώσουμε συγχαρητήρια στην διαιτησία που ήταν άψογη και εφάρμοσε το 50-50 σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.

ΥΓ 2: Επειδή πολλοί ρωτούν ο Παναγιώτης Μαγιντόμπε έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα για οικογενειακούς και προσωπικούς λόγους. Ο Έσπερος Λαμίας του εύχεται καλή συνέχεια στην ζωή του και πάνω από όλα υγεία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου