Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

ΤΜΗΜΑ BRIDGE

Στην οικογένεια του Γ.Σ.ΕΣΠΕΡΟΥ ΛΑΜΙΑΣ προστέθηκε ένα νέο μέλος, αυτό του αγωνιστικού BRIDGE. Για όσους δεν το γνωρίζουν, αξίζει να αναφερθεί ότι πρόκειται για άθλημα που συμμετέχει σε Ολυμπιάδες, Ευρωπαϊκές και Εθνικές διοργανώσεις. Στη χώρα μας, υπάγεται στην Γ.Γ.Α και οι αθλητές του απολαμβάνουν όλα τα προνόμια που χρήζουν οι αθλητές όλων των υπολοίπων αθλημάτων. Απευθύνεται, δε, σε ανθρώπους όλων των ηλικιών (8-98) και η εκμάθηση του γίνεται,μέσω εγκεκριμένων δασκάλων, από την Ελληνική Ομοσπονδία Μπρίτζ (ΕΟΜ), σε ομίλους ανά την Ελλάδα.
Στα πλαίσια αυτά, δημιουργήθηκε, για πρώτη φορά στη Λαμία, ένα τμήμα μαθητών, τον Οκτώβριο του 2011, παράγοντας πλέον, έτοιμους παίκτες bridge. Απαντώντας στην ανταπόκριση και το ενδιαφέρον που υπάρχει από συμπολίτες μας, ένα νέο τμήμα αρχαρίων θα ξεκινήσει, την ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ στις 7:00 μμ, στο καφέ - εστιατόριο "Εν Αριστοτέλους.." (Πλ.Λαού), υπό την αιγίδα της ΕΟΜ και του Γ.Σ.ΕΣΠΕΡΟΥ.
35.000.000 φανατικοί, και επίσημα εγγεγραμμένοι παίκτες ανά τον κόσμο και 25.000 από την Ελλάδα,περιμένουν να σας ξεναγήσουν στο συναρπαστικό περιβάλλον, του κορυφαίου αυτού πνευματικού παιχνιδιού.
Επικοινωνία και πληροφορίες : 
6947-243555
Κώστας Κοντός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου