Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

" Η ΚΑΚΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ-ΕΣΠΕΡΟΣΛΑΜΙΑΣ 87-78 "

Το άσχημο ξεκίνημα στο πρώτο δεκάλεπτο καθώς επίσης και στο τρίτο δεκάλεπτο, ήταν οι κυριότεροι λόγοι που φτάσαμε σε αυτό το τελικό αποτέλεσμα 87-78 στερώντας στην ομάδα μας την δυνατότητα να φτάσει στην δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Ντίνου Καργιώτη: "Υπάρχουν ημέρες στον αθλητισμό που ότι και να κάνεις δεν κερδίζεις". Κάπως έτσι έγιναν τα πράγματα καθώς όσες φορές προσπάθησε η ομάδα μας να πλησιάσει στο σκορ όλα πήγαιναν στραβά (χαμένα ριμπάουντ, απίστευτα τρίποντα με ταμπλό, αποφάσεις περίεργες των διαιτητών, χαζές επιλογές) και η διαφορά έφτανε σε διψήφιο αριθμό. Η ομάδα δεν πρέπει να μείνει σε αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα και αφού αναλύσει τα λάθη που έγιναν πρέπει να ετοιμαστεί για το σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής με την Νίκη Αμαρουσίου στο Χαλκιοπούλειο.
 Έτσι κι αλλιώς από τα αποτελέσματα της δεύτερης αγωνιστικής φαίνεται ότι όλα τα παιχνίδια  είναι ντέρμπι και κάθε αποτέλεσμα είναι ανοικτό.

Τα δεκάλεπτα: 25-16, 44-32, 69-50, 87-78.
ΠΟΡΦΥΡΑΣ (Παπαμάρκος): Μπαλτάς 17 (3), Δράκος 3, Καρλάφτης 20 (2), Τζοβάρας 9 (1), Γεωργοπαπαδάκος 18 (3), Αθανασάκης 4, Βήχος 9 (3), Ζεγκίνογλου 5, Κατσούρης 2.
ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (Γ. Σοφογιάννης): Καργιώτης 1, Χρήστου 6, Μαγιντόμπε 8 (1), Αποσκίτης 6, Γκρινιάρης 8, Σοφογιάννης Μ. 22 (4), Μπέλλης, Καζάκος, Σπυρόπουλος, Γιαννουζάκος 16 (3), Φούντας 7.

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

" ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΡΦΥΡΑ "

Με μοναδικό πρόβλημα τον τραυματισμό του Μάνθου Σοφογιάννη, από το παιχνίδι με τον Πολυκράτη, ξεκίνησε ο Έσπερος την προετοιμασία του για το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι  στον Πορφύρα. Επίσης από τις προπονήσεις λείπει και ο Γιώργος Μπέλλης που μια ίωση τον έχει καθηλώσει στο κρεβάτι του πόνου. Βέβαια στην ομάδα επικρατεί αισιοδοξία και όλοι οι παίκτες έχουν καταλάβει την κρισιμότητα του παιχνιδιού. Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή 30 Οκτωβρίου και ώρα 17:00 στο γήπεδο του Πορφύρα.

ΥΓ 1: Να ευχηθούμε σε όλους τους εορταζόμενους χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία






Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

" ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ "

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΖΟΥΜΕ. ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ. ΔΕ ΣΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΚΑΠΝΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΕΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

" ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΠΕΡΟ ΛΑΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ "

Κάθε αρχή και δύσκολη ,όμως με αίσιο τέλος είναι αυτό που ζήσαμε το απόγευμα του Σαββάτου στο Χαλκιοπουλειο στάδιο καθώς ο Έσπερος Λαμίας κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Πολυκράτη Σάμου με 59-48 για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Το άγχος της πρεμιέρας καθώς και τα νεκρά διαστήματα στην απόδοση της ομάδας δημιούργησαν μια αμφίρροπη κατάσταση αλλά η εμπειρία και η διάθεση των παιχτών να κερδίσουν το πρώτο παιχνίδι μπροστά στο κοινό της πόλης μας οδήγησαν στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.
Στο πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα μας μπήκε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι και με εύστοχα τρίποντα κατάφερε να το τελειώσει με σκορ 18-9. Στο δεύτερο η ομάδα της Σάμου ισορρόπησε το παιχνίδι και έτσι το ημίχρονο έκλεισε με την ομάδα μας να προηγείται 30-26 (12-17). Το τρίτο δεκάλεπτο κύλησε στον ίδιο ρυθμό με τις ομάδες να είναι κοντά στο σκορ 42-37 (12-11). Στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα μας έδειξε καθαρό μυαλό και μεγαλύτερη συγκέντρωση σε άμυνα και επίθεση κρατώντας το προβάδισμα ως το τέλος του παιχνιδιού με τελικό σκορ 59-48 (17-11), δίνοντας το δικαίωμα στους ανθρώπους της ομάδας να πανηγυρίσουν αυτή την ιστορική νίκη!
Τους πόντους μας πέτυχαν: Χρήστου 13 (1), Μαγιντόμπε 3, Αποσκίτης 2, Γκρινιάρης 5 (1), Σοφογιάννης 10 (1), Μπέλλης 4, Γιαννουζάκος 11 (2), Καζάκος 11 (1), Καργιώτης , Ευαγγελίου , Γιώτας , Φούντας.

ΥΓ 1: Η διοίκηση ευχαριστεί τον κόσμο της πόλης μας για την παρουσία του στο γήπεδο και εύχεται τις επόμενες αγωνιστικές να έρθει περισσότερος ώστε να στηρίξει αυτή την δύσκολη προσπάθεια που γίνεται. Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις είμαστε υποχρεωμένοι να πούμε στον κόσμο το ότι υπάρχει εισητήριο στην είσοδο δεν ειναι απόφαση των ανθρώπων του συλλόγου αλλά είμαστε υποχρεωμένοι απο την Ε.Ο.Κ για την έκδοση και διαθεσή τους.Το μόνο σίγουρο είναι οτι εμείς δεν θα αφήσουμε κανένα εκτός γηπέδου.


Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

" ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ. ΣΑΒΒΑΤΟ 22/10/2011 ΣΤΟ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΕΙΟ ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ- ΠΟΛΥΚΡΑΤΗΣ ΣΑΜΟΥ ΩΡΑ 17:00 "

Η ώρα της αλήθειας για την ομάδα μας έφτασε. Το Σάββατο 22/10/2011 και ώρα 17:00 στο Χαλκιοπούλειο ο Έσπερος αντιμετωπίζει τον Πολυκράτη Σάμου σε ένα παιχνίδι πρεμιέρας που
κρύβει παγίδες και όλα τα αποτελέσματα είναι ανοιχτά.Οι παίκτες μας έχουν καταλάβει την κρισιμότητα του παιχνιδιού και όλοι είναι μια γροθιά.
Η διοίκηση του συλλόγου κάνει έκκληση στον φίλαθλο κόσμο της Λαμίας να έρθει στο γήπεδο και να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας της πόλης μας. Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι μια γιορτή και θα σας θέλαμε όλους κοντά μας.

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

" ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 61-53 "

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι η ομάδα μας κέρδισε το απόγευμα στο Χαλκιοπούλειο τον Αστέρα Λάρισας 61-53 και έδειξε για μια ακόμη φορά ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο, δυο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας στης 22 Οκτωβρίου με αντίπαλο τον Πολυκράτη Σάμου.
Οι παίκτες μας είχαν διάθεση τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση όμως η αστοχία δεν άφησε το παιχνίδι να ανοίξει σε σκορ.
Στο τέλος η ομάδα μας έδειξε για μια ακόμη φορά ότι δύσκολα χάνει τα παιχνίδια που κρίνονται στις λεπτομέρειες.
Για την ιστορία τους πόντους μας έβαλαν: Σοφογιάννης 17 (3)  , Αποσκίτης 10 (2)  , Χρήστου 17  , Γιαννουζάκος 9 (2)   , Καζάκος 5 (1)  , Μπέλλης   , Φούντας 3  , Γκρινιάρης   , Μαγιντόμπε  , Καργιώτης  , Ευαγγελίου  , Σπυρόπουλος.

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

" ΚΥΡΙΑΚΗ 9/10 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00 ΣΤΟ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΕΙΟ ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ "

Έναν ακόμη φιλικό αγώνα δίνει η ομάδα μας στο Χαλκιοπούλειο την Κυριακή 9/10 και ώρα 17:00 με τον Αστέρα Λάρισας, ομάδα Γ Εθνικής του Βόρειου Όμιλου. Σε όλα τα προηγούμενα φιλικά η ομάδα μας έχει δείξει καλό για την εποχή πρόσωπο και το κυριότερο ο προπονητής μας Γιάννης Σοφογιαννης μπόρεσε να κάνει τις δοκιμές που είναι απαραίτητες για την δημιουργία ενός δυνατού συνόλου. Το ευχάριστο είναι ότι όλοι οι παίκτες μας είναι υγιείς αφού ξεπεράστηκαν τα όποια προβλήματα υπήρχαν.