Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

" ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΣΠΕΡΟ ΛΑΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ "

Κάθε αρχή και δύσκολη ,όμως με αίσιο τέλος είναι αυτό που ζήσαμε το απόγευμα του Σαββάτου στο Χαλκιοπουλειο στάδιο καθώς ο Έσπερος Λαμίας κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Πολυκράτη Σάμου με 59-48 για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Το άγχος της πρεμιέρας καθώς και τα νεκρά διαστήματα στην απόδοση της ομάδας δημιούργησαν μια αμφίρροπη κατάσταση αλλά η εμπειρία και η διάθεση των παιχτών να κερδίσουν το πρώτο παιχνίδι μπροστά στο κοινό της πόλης μας οδήγησαν στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.
Στο πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα μας μπήκε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι και με εύστοχα τρίποντα κατάφερε να το τελειώσει με σκορ 18-9. Στο δεύτερο η ομάδα της Σάμου ισορρόπησε το παιχνίδι και έτσι το ημίχρονο έκλεισε με την ομάδα μας να προηγείται 30-26 (12-17). Το τρίτο δεκάλεπτο κύλησε στον ίδιο ρυθμό με τις ομάδες να είναι κοντά στο σκορ 42-37 (12-11). Στο τέταρτο δεκάλεπτο η ομάδα μας έδειξε καθαρό μυαλό και μεγαλύτερη συγκέντρωση σε άμυνα και επίθεση κρατώντας το προβάδισμα ως το τέλος του παιχνιδιού με τελικό σκορ 59-48 (17-11), δίνοντας το δικαίωμα στους ανθρώπους της ομάδας να πανηγυρίσουν αυτή την ιστορική νίκη!
Τους πόντους μας πέτυχαν: Χρήστου 13 (1), Μαγιντόμπε 3, Αποσκίτης 2, Γκρινιάρης 5 (1), Σοφογιάννης 10 (1), Μπέλλης 4, Γιαννουζάκος 11 (2), Καζάκος 11 (1), Καργιώτης , Ευαγγελίου , Γιώτας , Φούντας.

ΥΓ 1: Η διοίκηση ευχαριστεί τον κόσμο της πόλης μας για την παρουσία του στο γήπεδο και εύχεται τις επόμενες αγωνιστικές να έρθει περισσότερος ώστε να στηρίξει αυτή την δύσκολη προσπάθεια που γίνεται. Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις είμαστε υποχρεωμένοι να πούμε στον κόσμο το ότι υπάρχει εισητήριο στην είσοδο δεν ειναι απόφαση των ανθρώπων του συλλόγου αλλά είμαστε υποχρεωμένοι απο την Ε.Ο.Κ για την έκδοση και διαθεσή τους.Το μόνο σίγουρο είναι οτι εμείς δεν θα αφήσουμε κανένα εκτός γηπέδου.


1 σχόλιο:

  1. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΝΑ ΖΟΥΜΕ. ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΠΟΥ ΥΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ. Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ. ΔΕ ΣΑΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ.
    ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
    ΚΑΠΝΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    ΕΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή