Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

" Η ΚΑΚΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΠΟΡΦΥΡΑΣ-ΕΣΠΕΡΟΣΛΑΜΙΑΣ 87-78 "

Το άσχημο ξεκίνημα στο πρώτο δεκάλεπτο καθώς επίσης και στο τρίτο δεκάλεπτο, ήταν οι κυριότεροι λόγοι που φτάσαμε σε αυτό το τελικό αποτέλεσμα 87-78 στερώντας στην ομάδα μας την δυνατότητα να φτάσει στην δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Ντίνου Καργιώτη: "Υπάρχουν ημέρες στον αθλητισμό που ότι και να κάνεις δεν κερδίζεις". Κάπως έτσι έγιναν τα πράγματα καθώς όσες φορές προσπάθησε η ομάδα μας να πλησιάσει στο σκορ όλα πήγαιναν στραβά (χαμένα ριμπάουντ, απίστευτα τρίποντα με ταμπλό, αποφάσεις περίεργες των διαιτητών, χαζές επιλογές) και η διαφορά έφτανε σε διψήφιο αριθμό. Η ομάδα δεν πρέπει να μείνει σε αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα και αφού αναλύσει τα λάθη που έγιναν πρέπει να ετοιμαστεί για το σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής με την Νίκη Αμαρουσίου στο Χαλκιοπούλειο.
 Έτσι κι αλλιώς από τα αποτελέσματα της δεύτερης αγωνιστικής φαίνεται ότι όλα τα παιχνίδια  είναι ντέρμπι και κάθε αποτέλεσμα είναι ανοικτό.

Τα δεκάλεπτα: 25-16, 44-32, 69-50, 87-78.
ΠΟΡΦΥΡΑΣ (Παπαμάρκος): Μπαλτάς 17 (3), Δράκος 3, Καρλάφτης 20 (2), Τζοβάρας 9 (1), Γεωργοπαπαδάκος 18 (3), Αθανασάκης 4, Βήχος 9 (3), Ζεγκίνογλου 5, Κατσούρης 2.
ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (Γ. Σοφογιάννης): Καργιώτης 1, Χρήστου 6, Μαγιντόμπε 8 (1), Αποσκίτης 6, Γκρινιάρης 8, Σοφογιάννης Μ. 22 (4), Μπέλλης, Καζάκος, Σπυρόπουλος, Γιαννουζάκος 16 (3), Φούντας 7.

1 σχόλιο:

  1. Η ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΗΡΘΕ. ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΗΤΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΧΟ. ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΘΑΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ. ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΟΜΙΛΟ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ. ΜΕ ΔΥΝΑΤΗ ΕΔΡΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΕΚΤΟΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.
    ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
    ΚΑΠΝΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    ΕΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή