Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

" ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ. ΧΑΛΚΙΔΑ - ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ 62-56 "

Μετά το παιχνίδι με τον Εργοτέλη και την αποκαρδιωτική εμφάνιση κανείς δεν πίστευε ότι το παιχνίδι στην Χαλκίδα θα ήταν ντέρμπι. Το πίστευαν όμως οι παίχτες, ο προπονητής και όλοι όσοι είναι κοντά στην ομάδα και το απέδειξαν μέσα στο γήπεδο όπου για τριανταέξι λεπτά κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και απειλούσαν με την δεύτερη ήττα την ομάδα της Χαλκίδας. Σε εκείνο το σημείο η κυρία Μαμασούκα (καταγωγή από την Χαλκίδα και παλιά αθλήτρια της Χαλκίδας) αποφάσισε να τελειώσει το παιχνίδι. Έτσι μείναμε για μία ακόμη φορά στην καλή εμφάνιση και στην τιμητική ήττα αλλά αποδείξαμε αυτό που λέει και ο τίτλος ότι είναι κρίμα και άδικο αυτή η ομάδα να βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογίας.
Διαιτητές: Μαμασούκα - Ντάνος.
Τα δεκάλεπτα: 20-20, 34-37, 47-50, 62-56.
ΧΑΛΚΙΔΑ (Καλογήρου): Γεώργαρος 8, Πανταζής 2, Αγγέλου 7 (1), Καπελέρης, Πούλος 3 (1), Κατσούλας 18 (3), Τομαράς 6, Σαμουρέλης 6, Δημάκος 2, Σωτηρίου, Γέρεμιτς 10, Γεροντίτης.
ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (Γ. Σοφογιάννης): Καργιώτης, Φούντας, Μαγιντόμπε 8 (1), Αποσκίτης 10 (2), Γκρινιάρης 4, Σοφογιάννης Μ. 17 (3), Μπέλλης 8, Καζάκος, Γιαννουζάκος 9 (1).

 ΥΓ 1: Για να δούμε πότε εκεί στην ΕΟΚ θα σταματήσουν να προδικάζουν το αποτέλεσμα ενός αγώνα και να κάνουν πιο σοβαρούς ορισμούς διαιτητών. Άκου διαιτητής από την Χαλκίδα σε τοπικό ντέρμπι και μάλιστα πρώτη. Είναι η δεύτερη φορά που το κάνουν αυτό στον Έσπερο η πρώτη ήταν στο Ίλιο που μας έστειλαν μαθητευόμενη.

ΥΓ 2: Πάντως την καταλαβαίνουμε την κυρία Μαμασούκα δεν γίνεται να βγαίνεις για καφέ την Δευτέρα στην Χαλκίδα και να σε κοιτούν με μισό μάτι. Πραγματικά την καταλαβαίνουμε.

ΥΓ 3: Κανένα παράπονο δεν υπάρχει απέναντι στην ομάδα της Χαλκίδας απεναντίας οι περισσότεροι  είναι γνωστοί και φίλοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου