Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

" ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ. ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ - ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ 78-71 "

Πολύ ακριβά θα πουλήσει η ομάδα μας το τομάρι της στην προσπάθεια για σωτηρία. Αυτό απέδειξε σήμερα στην έδρα της Ένωσης Ιλίου όπου και έφτασε μια ανάσα από την νίκη και την μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής. Όμως για μία ακόμη φορά κάποια λάθη στα κρίσιμα σημεία, η τύχη που μας έχει γυρίσει την πλάτη της για τα καλά και για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή τα "ανθρώπινα λάθη της διαιτησίας που ήταν και πάλι εις βάρος μας " δεν μας άφησαν να χαρούμε μια πολύ μεγάλη νίκη.
Δεν πειράζει λοιπόν καθώς με εμφανίσεις σαν την σημερινή η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να χτυπήσει κάθε αντίπαλο σε οποιαδήποτε έδρα.
Διαιτητές: Νάκας - Κώτσου.
Τα δεκάλεπτα: 20-11, 42-27, 58-42, 78-71.
ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ (Καρακώστας): Αβραμίδης 11 (1), Μπέλλας Γ. 10 (2), Σπηλιόπουλος, Σκαλωμένος 9 (1), Μαστροκωστόπουλος, Παπαδημητρίου 14 (4), Μπέλλας Οδ. 9, Λυκογιάννης 11, Καλαμαράς 3 (1), Λοΐζος, Γιανναλέτσος 11.
ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (Γ. Σοφογιάννης): Καργιώτης, Σπυρόπουλος 2, Φούντας, Αποσκίτης 8, Γκρινιάρης, Σοφογιάννης Μ. 27 (6), Μπέλλης 9, Καζάκος 16 (2), Γιαννουζάκος 9 (1).

ΥΓ: Τεράστια παράπονα έχουν οι  άνθρωποι της ομάδας μας από την διαιτησία καθώς δεν άφησε "απροστάτευτη" σε κανένα σημείο του αγώνα την ομάδα από το Ίλιο δίνοντας τρεις τεχνικές ποινές και ένα αντιαθλητικό φάουλ που υπήρχε μόνο στην φαντασία της κατά τα άλλα συμπαθέστατης κυρίας Κώτσου. Όπως αναφέραμε και πριν όλα τα ανθρώπινα λάθη των διαιτητών έγιναν εις βάρος της ομάδας μας και περιέργως κάθε φορά που η διαφορά έφτανε στους τρεις με πέντε πόντους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου