Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

"ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΠΟΣΚΙΤΗΣ-ΡΙΜΠΟ IS BACK"

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ "ΡΙΜΠΟ" ΓΥΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ,ΟΣΟ ΣΤΟ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΕΡΑΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ.Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΘΛΗΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
Ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΛΟΙΠΟΝ: ΠΑΠΑΓΟΣ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΣΑΣΣΑΡΙ (ΙΤΑΛΙΑ), ΛΑΡΙΣΑ, ΝΕΑ ΛΙΟΣΙΑ, ΙΩΝΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ, ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ, ΨΥΧΙΚΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ 21 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΝΤΑΣ 194 ΠΟΝΤΟΥΣ.
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΣΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΟΠΩΣ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΘΟΔΩΡΗ!


ΥΓ: ΒΑΓΓΕΛΗ,"ΡΙΜΠΟ" IS BACK ΑΣ ΧΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

3 σχόλια:

  1. Ποιος είναι πίσω από αυτές τις μεταγραφές ρε μάγκες.....? ΛΑΜΟΓΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εσυ που ξερεισ ρε μεγαλε γιατι δεν λες ποιος ειναι μηπως το λαμογιο εισαι εσυ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αποσκίτης για πάντα ρε! Μεγάλο ταλέντο από Α.Σ. Παπάγου, από τους αγαπημένους της κερκίδας!

    Θυμάμαι ακόμα που φόραγε το νούμερο 9 και αυτός ήταν ο λόγος που επέλεξα το ίδιο νούμερο όταν έπαιζα στη σχολική μου ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή